Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A férfi táskák fő típusai

A férfi táskák fő típusai

Férfi pénztárca - az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb férfi kiegészítő minden nap. Kiváló választás a szokásos dolgok (kulcsok, notebook és fogantyú, dokumentumok, pénztárca) kényelmes hordozására. A táska klasszikus paraméterei minden nap: tömörség, négyzet alakú, a csuklóhoz fűződő hurok vagy a kézben lévő fogantyú (létezhet egy rendszer, amely rögzíti a nadrágövet vagy egy levehető hevedert a vállán történő hordáshoz) .

Bőr aktatáska - üzletemberek választása. A tartozék hibátlanul megközelíti a dokumentumokat és gyors hozzáférést biztosít azokhoz. Egyes modellek kiegészíthetők a vállon történő hevederekkel.

A diplomata - szigorúan szilárd portfólió „társa”. A kiegészítő merev kerettel készül, megbízható rögzítőelemekkel (kódolt zárak vagy kulcstartókkal), egy irodája van a dokumentumokhoz. A dokumentumok megbízható tárolására szolgáló termék lehetővé teszi a dokumentumok gyors és kényelmes elérését.

Táska vállon keresztül . A termék jellemzője - teljesen szabad kezek és hosszú, széles öv megléte (általában egy állítható elem, néhány modellnél ezen felül vannak kézi fogantyú). A következő modellek különböznek a vállon lévő táskák széles választékától: posztnő. A legtöbb esetben a táskák hordozói lágy textilből vagy vászonból készülnek, és különféle elemekkel díszíthetők (rögzítők, szegecsek, apró zsebek, szíjak).

  • az alkalmi stílus kedvelőinek hibátlan választása;
  • a hírnök a bőrből.

Ezek a félig rögzített modellek, amelyek elég nagy mennyiségű dolgot tartalmazhatnak. A modellek legfeljebb két-három zsebet tartalmaznak, és egy külső zsebbel, a zárt felsőrésszel vannak felszerelve. Nincsenek szigorú szabályok a férfi táska kiválasztására. Ez az univerzális tulajdonság, amely tökéletesen alkalmas minden képhez (a sport kivételével);
a tabletta - a fent leírt analógok apró példánya. Az ilyen típusú férfiak számára készült táska csak bőrből készül, és legfeljebb három rekeszre van felszerelve; sporttáska. A tartozék zokni övvel van ellátva, a vállon és az oldalsó zsebeken keresztül. Hasonló termékek anyaga - textil vagy vászon. Rögzítőként villámlást használnak..

A zsák a férfi bőr táskák, amelyek a sport hátizsákok eredeti alternatívájaként szolgálnak. A modell ízlés szerint a szigorú hivatalos stílusú embereknek szól, akik hosszú távú, kényelmes utazás iránt érdeklődnek. A választás fő előnye - tágasság.

Milyen férfi táskát válasszon: a hordozó típusa és a kiegészítő rögzítőinek formája A kiegészítők
a termék hordozásának módszerével osztályozhatók a következők szerint: rövid és hosszú övre (hónaljban vagy vállon történő hordás), átlaghosszú fogantyúk vagy állítható övek (könyök körüli hordozáshoz), vállpántokon (áruk elosztása a hátsó rész mögött, az egyik vállon), övrögzítés vagy rövid fogantyú (kézipoggyász).

A modern modellek közül választhat az alábbi típusú zárakkal rendelkező elemeket:

  • egy vagy több rögzítő;
  • a felső rögzítőmágnessel vagy szíjjal felszerelve;
  • keret zár;
  • a felső cipzár (ez sportmodellekre vonatkozik).

Férfi bőr táskák és textil kiegészítők

Valódi bőr - nemcsak a kiegészítők tartalma megbízható a legigényesebb és legmegfelelőbb anyag védelme érdekében, hanem kedvező a tulajdonos stílusának hangsúlyozása. A különféle bőrkiegészítők közül a kiegészítő feldolgozáson átesett termékek különösen nagyra értékelik (az anyag impregnálódik a terméket a nedvességtől, szennyeződéstől, kopástól védő speciális adalékokkal).

Könnyű megtisztítani a bőr táskát a szennyeződéstől. Elegáns vonzerejét megőrzi az összes működési időszakban, és megfelelő időben nagyon szépen „öregszik”, és szüreti patinát vásárol.

Ha inkább az ifjúságot és a sportstílust kedveli, akkor jobb, ha abbahagyja a pamutból és szintetikus anyagból készült termékek választását. Az ilyen kiegészítők érdekes formákkal és színekkel vonzódnak, különböznek nedvességállóak és nagyon könnyen tisztíthatók a szennyeződésektől (egyes termékek a mosógépben törölhetők).

A válasz arra a kérdésre, hogy milyen táskák léteznek jobban. Az ízlés és a gyakorlatiasság egyéni kérdése, még az abszolút ízléstelen és „észrevehetetlen” modellek között is, a legjobb és legdrágább valódi bőrkiegészítők között, miközben a legszokásosabb anyagú posztnő vagy a hátizsák a képen hiányzó jegyzetet mutat be.